Café style staff room

When the new Huapai District School principal first went into the school’s staffroom, he immediately recognized an opportunity to transform a tired and dark area, to give staff a revitalized ‘café-like’ environment where they could relax and socialize.

We followed through on this brief, creating a welcoming, light filled and vibrant space. The use of wood and and soft colour palette combined with the lighting transformed the mood, creating a place staff could enjoy. The before image below really highlights the transformation!


The classroom block adjacent to the staffroom building was also long overdue for a facelift to bring it up to the current open learning teaching style. The building had slowly become a storage area in the past years, and some areas were underutilized. But, we were super excited from the first visit seeing the huge potential to create surprising yet enjoyable spaces for the school.

Pacific Environments is committed to architectural design excellence, creating inspiring 'fit for purpose' built environment solutions for our clients. 

 

Sustainability, lifestyle and the creation of enduring investment value is core to our design philosophy.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

09 308 0070  |  info@penzl.co.nz

     c  Pacific Environments NZ Ltd

O